Lördag
5
Maj 2018
Ritz Nightclub Örebro

Smash Into Pieces med gäster

SMASH INTO PIECES - Hemmaplan, Örebro, Ritz + SMASH med gäster = ”Det Är inget annat än Örongodis, Eufori och Succé i världsklass *****/***** , 5/5, 10/10"!
Den 05 maj på Ritz presenterar den flerfaldigt belönade electro/club/rock-exporten Smash Into Pieces, Ny Musik, Ny Lineup och Ny show.
Detta är inget någon Örebro´are kan eller ska missa!
Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska och mest explosvia live-akter har SMASH INTO PIECES med sin Superhjälte till ledare AKA: The Apocalypse Dj gjort sig kända för att fånga publikens uppmärksamhet så väl Live som på Socialamedier.
Från att utföra fallskärmshopp I svensk tv till att glänsa med sina Parkour-moves / Dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Dj:s vardagsaktiviteter.
www.smashintopieces.com

Biljetter & tider

Lördag 5 Maj 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ritz Nightclub). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Smash Into Pieces med gäster, Ritz Nightclub

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari