Lördag
24
Mars 2018
Hjalmar Bergman Teatern Örebro

Hairspray – Musikallinjen Örebro kulturskola

Stora känslor! Stort hår!
Kulturskolans musikallinje spelar Hairspray – succémusikalen om Tracy och andra tonåringar som kämpar för att få vara sig själva i 60-talets Baltimore.

Musikalen Hairspray är baserad på John Waters film med samma namn, från 1988. 2002 hade den premiär på Broadway och 2003 vann Hairspray åtta Tony Awards, inklusive den för bästa musikal. Föreställningen spelades 2 642 gånger på Broadway innan den slutligen lades ner 2009. Idag har den gjort sitt segertåg över hela världen – och nu slutligen landat i Örebro!
Historien utspelar sig 1962 i Baltimore, Maryland, där Tracy Turnblad drömmer om att få delta i det lokala TV-programmet Corny Collins Show. När hon vinner en plats i showen möter hon en brokig skara karaktärer och snart startar hon en kampanj för integration och jämlikhet, vilket leder till förändring i ett samhälle präglat av rasism och fördomar.
Musiken är svängig 60-tals-dansmusik och rhythm & blues.
Nyckelord: 60-tal, hår, dansmusik, glädje, allvar, Martin Luther King, medborgarrättsrörelsen, soul, rock’n roll….
”You Can’t Stop the Beat!”
Längd: 14.00-17.00

Biljetter & tider

Lördag 24 Mars 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergman Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hairspray – Musikallinjen Örebro kulturskola, Hjalmar Bergman Teatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari