• Evenemang idag
Lördag
17
Mars 2018
Örebro Konserthus Örebro

Sabina Ddumba

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande stjärnor, och världen ligger alltjämt för hennes fötter. Hon syns i den senaste säsongen av Så mycket bättre, i vår åker hon på Sverigeturné – sedan väntar USA. Trots att Sabina Ddumbas katalog var relativt tom när hon 2016 utnämndes till Årets nykomling på såväl Grammisgalan som P3 Guld, kändes hon redan då självklar som artist. Låtar som Not Too Young och Effortless talade sitt tydliga språk – Sabinas karriär skulle bli spännande att följa. Det var aldrig som att se en stjärna tändas, utan snarare som att upptäcka något som alltid funnits där. Sabina Ddumba blev inte en fantastisk artist – hon hade alltid varit en.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sabina Ddumba, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April