"/>
  • Evenemang idag
Lördag
16
December 2017
GARBO Bistro & Cafe Örebro

Nisse P

Örebro tillsammans för Musikhjälpen

Nisse P premiärspelar i hemstaden Örebro och kunde inte vara mer stolt. Konsertens syfte är att samla in pengar till musikhjälpen som i år går under temat "Barn är inte till salu". Vill du vara med och bidra? Kom och se Nisse P live på Café Garbo den 16/12 kl 21:00 och skänk pengar här ->


http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/orebro-tillsammans-for-musikhjalpen

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Vad kan Musikhjälpen göra?
Bidrag från Musikhjälpen kan gå till projekt som arbetar preventivt med att utbilda barn och unga i sina rättigheter, så kallade barnambassadörer, som sedan kan sprida kunskapen vidare till andra barn. De insamlade pengarna kan gå till rehabilitering av barn som lyckats ta sig ur sexhandeln; till exempel till praktiska saker som ett kit med kläder och hygienartiklar efter att ett barn blivit räddat, eller till en medicinsk undersökning och psykologhjälp. Organisationer jobbar också med att lära ut varningssignaler till föräldrar i riskzonen.

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

45 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(GARBO Bistro & Cafe). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nisse P, GARBO Bistro & Cafe

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari