• Evenemang idag
Tisdag
12
December 2017
Örebro Saluhall Örebro

Ola Aurell

Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från "geni" och "den där sjuke jäveln" till "han som fört visan in i 2000-talet".

2012 framträdde han i RAW Comedy på Kanal 5, släppte sin debutskiva Tio sånger med sensmoral, och gjorde samma sommar braksuccé på Visfestivalen i Västervik. Sedan dess är han humorist på heltid, och turnerar runt Sverige och Skandinavien med sina själsfördärvliga alster och sitt glada vansinne.

2016 var Ola en av artisterna i SVT:s Allsång på skansen

2017 uppträdde han på Visfestivalen i Västervik för sjätte året i rad, och hösten samma år utkommer hans fjärde skiva som också är en humoristisk kokbok: Till bords med herr Aurell.

Han ägnar sig även åt improvisationskomedi, och har skrivit och medverkat i flera P3-program.

Sedan 2012 samarbetar han med KSMB-legenden Johan Johansson, som producerat hans skivor Sagor för trasiga barn (2013) samt Nordisk familjebok (2016) och Till bords med herr Aurell (2017).

I siffror

44 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Saluhall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ola Aurell, Örebro Saluhall

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari