• Evenemang idag
Lördag
14
April 2018
Hjalmar Bergmanteatern Örebro

Teater: Panik På Playan

Lördag 14 april kl.11 & 13
Ålder: 4 – 7 år
Teaterkaféet, Hjalmar Bergmanteatern


Maja och hennes pappa är på solsemester. Pappa älskar att bada och hoppa från trampolinen men Maja vill hellre sitta och läsa vid bassängkanten och samla snäckor på stranden. En dag när de är på zoo kommer Maja bort – eller är det pappa som har försvunnit? Maja är alldeles ensam bland vilda djur, stökiga barn och främmande vuxna. Pappa letar alltmer desperat efter Maja och springer i panik mellan krokodiler, strutsar och gorillor. Till slut hittar de varandra. Eller ja, Maja som hållit huvudet kallt hittar sin pappa förkrympt till en miniversion av sig själv. Panik på playan är en hyllning till alla kompetenta och kloka barn och baseras på den norska författaren Mari Kanstad-Johnsens bok ”Livredd i Syden”.

Arrangör: Örebro Riksteaterförening med ekonomiskt stöd från Örebro kommun
Producent: Teater Barbara
Föreställningens längd: Cirka 30 minuter

I siffror

210 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergmanteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Panik På Playan, Hjalmar Bergmanteatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni