• Evenemang idag
Onsdag
6
December 2017
Örebro Beerpongsällskap Örebro

Onsdagspong

Snart stundar julen och musikhjälpen och därför bjuder vi i ÖBS in till en onsdagspong i detta tecken!

Under kvällen kommer ni kunna önska låtar för en valfri summa som går direkt till musikhjälpen samt att ni även kommer kunna utmana utskottet för en viss summa under kvällen så vill ni ta chansen att visa vad ni går för så tveka inte!

Men vill ni redan nu skänka en summa kan ni göra det via vår bössa här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/orebro-beerpongsallskap-for-musikhjalpen

För er som missade chansen att ponga förra gången, eller för er som helt enkelt är sugen på en revansch, nu har ni er chans! ÖBS presenterar nämligen ännu en onsdagspong!

Onsdagspongen är ett event vi kört sedan hösten 2012 (även om det då var i aningen mindre skala) och den är till för att alla ska kunna pröva på denna fantastiska college-sport, utmana en god vän eller träna inför en stundande turnering. Det kostar ingenting och det enda ni behöver ha med er är er valfria dryck.

Två bord kommer att vara abonnerade till ett kvalspel, precis som de tidigare onsdagspongarna. Detta kvalspel kommer att vara en liten miniturnering som ni anmäler er till på plats. Kvällens vinnare kommer att få en direktplats till ett finalspel under våren 2018, på vår sista onsdagspong. Det kommer att vara först till kvarn med platserna och det kommer att finnas 16 platser. Turneringen drar igång klockan 20:00. Men denna gång kommer det vara en tvist på turneringsspelet där en ANMÄLNINGSAVGIFT på 50kr som oavkortat kommer gå direkt till Musikhjälpen!

Vi håller den här gången till i den röda paviljongen, det är öppet och gratis för alla att komma och dela gemenskapen med oss!
När vi känner att vi pongat färdigt för kvällen så beger vi oss traditionsenligt till Villa Strömpis och skakar loss på deras onsdagsklubb (halva priset i baren till kl 00 är som skräddarsytt för oss studenter). Glöm inte bort att ett medlemsskap i Beerpongsällskapet ger er gratis inträde på onsdagarna, så glöm inte medlemskortet (eller varför inte bli medlem på plats?).

Bussar kommer gå till Strömpis från Universitetsplatsen: 22:30 & 23:15
Bussar som kommer gå från Strömpis till Universitetsplatsen: 01:45 & 02:15

NÄR? 18:00, 6e december
VAR? Röda Paviljongen
PRIS? Självklart gratis!
TA MED? Ert bästa humör och er bästa kastarm (gärna några kompisar att utmana också såklart). Även valfri dryck att fylla muggarna med!

Må 2017 vara året du aldrig träffar kanten!

I siffror

37 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Örebro Beerpongsällskap natten mellan 19 och 20 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Beerpongsällskap). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Onsdagspong, Örebro Beerpongsällskap

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari