• Evenemang idag
Söndag
26
November 2017
Pettersberg Ip Örebro

Hagabys Vintermarknad

VINTERMARKNAD:

Välkommen till Norr och Hagaby GoIF:s traditionsenliga bytesmarknad, loppis, brödbod med hembakat bröd, café & Ullmaxförsäljning.


När? Söndag 26 nov kl 10-14. Byte av dina skidor, skridskor mm. Inlämning 9,30-11. Försäljning 12-14. Loppis, café mm är öppet kl 10-14! Här har vi det mysigt, kom och fynda lagom till jul.

Var? I det vita huset med blå knutar vid Pettersbergs Idrottsplats, på Norr i Örebro har vi vår verksamhet. Vid vintermarknaden har vi Öppet Hus i klubbstugan. Passa på att fråga allt du vill veta om orientering. Vi som jobbar med detta är medlemmar i föreningen.

All försäljning sker via Hagaby GoIF Örebro. Tips; kom tidigt! Ta gärna med kontanter. För mer information se www.hagaby.se

I siffror

79 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pettersberg Ip). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hagabys Vintermarknad, Pettersberg Ip

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari