• Evenemang idag
Lördag
28
Oktober 2017
Örebro konsthall Örebro

Familjelördag

Kom och teckna porträtt med höstfärger!

Med kritor, kol och collage tecknar vi våra självporträtt. På hösten fladdrar trädens gula löv ner på marken och i utställningen BU höst 2017 arbetar Stefan Uhlinder mycket med trädslingor i sina tapetrapporter. Inspireras av utställningen och teckna ditt porträtt omgivet av träd i höstens färger!


Konstnären Lotta Lindblom är född 1944, bosatt i Örebro. Fil.kand vid Uppsala Universitet i litteraturhistoria, konsthistoria, estetik och filmvetenskap. Örebro Konstskola 2002-2004.Separatutställningar och samlingsutställningar utanför och i länet med måleri och grafik. Utsmyckningsuppdrag i Odensbacken och Örebro. Inköpt av kommun och landsting.

Barn i sällskap av vuxna är varmt välkomna till vår ateljé för att skapa tillsammans med inspiration från pågående utställning.
Ingen föranmälan men begränsat antal platser. Fri entré.

Mer nöjen på Örebro konsthall
Lördag 16 December 2017
I siffror

51 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjelördag, Örebro konsthall

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December