• Evenemang idag
Lördag
16
September 2017
Hjalmar Bergmanteatern Örebro

Dansa Samba Med Mig

Kom med dansLola till dansikalen Dansa samba med mig den 16 september 2017. Buss avgår från Kolbäck kl 15.30, Köping kl 16.00 och Arboga kl 16.20. Kl 17 äter vi middag tillsammans på Makeriet och intar teatern strax efter kl 19. Paketpris: 1099 kr per person, anmälan till anmalan@danslola.se eller tel: 0767 880831

I Dansa samba med mig får du som åskådare uppleva Cornelis på ett helt nytt sätt. Det blir en resa mellan Brasilien och Sverige, sorg och lycka och 1600-tal och 2000-tal. Dansare kommer att illustrera låtar sjungna av tre sångare som kompletteras med inspelningar från artister som Lill Lindfors, Jack Vreeswijk och Andreas Weise. Klassiker som Brev från Kolonien, Felicia adjö eller balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind är bara några av låtarna som kommer att sjungas.
I en tid då empatin verkar ebba ut i världen, handlar denna historia om att vi ibland måste våga räcka ut en hand till andra, både för att hjälpa eller för att själva få en knuff i rätt riktning. Det handlar om hur det är att, likt Cornelis som kom till Sverige vid 12 års ålder, plötsligt befinna sig i ett annat land och inte passa in, men hur det går att kämpa sig förbi alla hinder på vägen och en dag vara en av landets största poeter.

Medverkande
Tobias Karlsson, Calle Sterner, Björn Törnblom, Jeanette Karlsson, Maria Zimmermann, Elisabeth Novotny, Malin Johansson, Sigrid Bernson, Tobias Bader, Alexander Svanberg, Henric Stillman, Joanna Stillman, Maria Bild, Joakim Norsten, Jonathan Jaarnek Norén och Evelina Schönberg Olsén.

Sista dag för anmälan söndag 10/9, välkomna!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergmanteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dansa Samba Med Mig, Hjalmar Bergmanteatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December