• Evenemang idag
Lördag
3
Mars 2018
Aula Nova, Novahuset Örebro

Lokal-SMASK

Välkomna till SMASK i Örebros lokal-tävling den tredje mars!

SMASK - Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest - är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor, från Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Piteå och Ingesund. Varje skola arrangerar sin deltävling där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen, som 2018 hålls här i Örebro!


Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har en stor orkester på plats på scenen.

Örebro har varit med i denna glittriga schlagerkamp sedan 1993. SMASK i Örebro anordnas ideellt av studenter från alla program och kurser vid musikhögskolan, det betyder att personer med hög kompetens inom bland annat musikproduktion, teater och annan scenkonst, möts i vår produktion.

TEMA. Det är tradition här i Örebro att varje år låta ett tema genomsyra föreställningen, förutom bidragen som vart och ett har sitt eget tema. Temat för 2018 är SAGOR - så följ med oss på en förtrollad show!

Köp dina biljetter HÄR:
https://www.ticketmaster.se/artist/smask-orebro-biljetter/969344

För dig som inte kan komma på föreställningen den 3 mars finns det möjlighet att gå på genrepet dagen innan (fredag 2 mars). På genrepet får ni se alla årets bidrag, förra årets vinnare och SMASK-baletten, samt möjlighet att rösta på ert favoritbidrag (vilket kommer räknas med i det ordinarie röstresultatet på lördag). Genrepet börjar klockan 18:00 med insläpp från 17:30. Biljetter köpes i dörren med Swish eller jämna kontanter. Ordinarie pris för genrepet är 100kr, 80kr för student/pensionär. Barn under 10 år går in GRATIS! Då kan även biljetter till den ordinarie föreställningen köpas!

För mer information, besök vår hemsida http://smask.org/orebro/ eller vår Facebook-sida SMASK i Örebro!
För bilder, besök oss på Instagram @smaskiorebro och för filmer av tidigare års föreställningar, besök vår Youtube-kanal https://www.youtube.com/channel/UCdoU8yDslrew1zt76FvvpRg

Mer nöjen på Aula Nova, Novahuset
Lördag 26 Maj 2018
I siffror

122 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

160 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Aula Nova, Novahuset natten mellan 25 och 26 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aula Nova, Novahuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lokal-SMASK, Aula Nova, Novahuset

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April