• Evenemang idag
Fredag
26
Maj 2017
Aula Nova, Novahuset Örebro

Örebrospexet: Muren

Låt oss presentera Örebrospexets SpexSM-bidrag 2017!!!

**Muren - eller Alla Väggar Bär till Berlin**


Örebrospexet tar er tillbaka till nådens år 1989 och bjuder på den sanna historien om Berlinmurens fall. Vad var det egentligen som hände innan den historiska presskonferensen som blev startskottet för den allmänna rivningen av muren? För att få svar på den frågan måste vi introducera Gertrud. Gertrud är chef i företaget som byggde och numera underhåller muren. Hon älskar sin position nästan lika mycket som hon älskar murar. Murar är det bästa hon vet och hon är säker på att resten av kontoret håller med henne, även om det är lite osmidigt att muren löper rakt igenom kontoret. Günter Schabowski, pressansvarig för östtyska staten, är mycket nöjd med muren och Gertruds arbete. Inom en timme ska han hålla presskonferens och annonsera om Gertrud och partiets fortsatta samarbete. Båda är inställda på att den fantastiska Berlinmuren kommer stå kvar lika stadigt som alltid, för om man bortser från introducerandet av en ny amerikansk ägare, flera nya storkunder, personer som vill igenom muren och allmän stress, vad kan väl hända på en timme?

Se Örebrospexets SM-bidrag den 26/5 kl. 15.00 i Aula Nova, Örebro Universitet!

Spex-SM 2017 samlar Sveriges ledande universitetsspex i Örebro, kristihimmelfärdshelgen 26-27 Maj. Under två intensiva dagar kommer en vinnare att koras bland de sex deltagande studentstäderna.

Spex är en fyndig, komisk och improvisationsrik form av studentikos teater. Det finns otaliga spex-grupper i alla Sveriges studentstäder som regelbundet sätter upp historiskt baserade föreställningar för alla som uppskattar humor. I maj 2017 får vi se vilka som är absolut bäst. Så missa inte att gå på fler föreställningar!!!

Årets schema lyder:
Fredag 26/5
12:00 Invigning
13:00 Stockholms bidrag
15:00 Örebros bidrag
17:00 Linköpings bidrag

Lördag 27/5
12:00 Lunds bidrag
14:00 Umeås bidrag
16:00 Luleås bidrag
17:00 Avslutning!

För mer info -> www.spexsm.se
Hela eventet Spex-SM 2017 hittar du -> https://www.facebook.com/events/263764060769308/

I siffror

73 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

108 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Aula Nova, Novahuset natten mellan 17 och 18 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aula Nova, Novahuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Örebrospexet: Muren, Aula Nova, Novahuset

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari