• Evenemang idag
Lördag
6
Maj 2017
Resecentrum Örebro Örebro

Dagsvandring

Nu är det dags för en helt underbar dagsvandring!

Det kommer bli en heldag med att gå 25 km från Mogetorp till Ånnaboda som bjuder på några av de vackraste stigarna på bergslagsleden.


Vi kommer att ordna så att det finns en varm måltid, energi och fika på vägen. Allt fix med bussresa kommer vi även att lösa.

Det du behöver: kläder efter väder, ordentliga vandringsskor (inte converse) och en vattenflaska med vatten i. (Om du vill ha med dig mer snacks får du naturligtvis det :))

Pris: 150 kr (eventuellt överskott går till KRIK)
I priset ingår resa, en varm måltid, energi bar, fika och en underbar vandringstur. Betalning sker på plats med swisch eller cash.

Vart träffas vi: Klockan 08:00 den 6 maj träffas vi utanför pressbyrån vid Örebro resecentrum för att åka lokalbuss till Mogetorp.

Vid frågor kontakta:
Lukas Torén: 0708307700
Andreas Stedt: 0736739627

Detta kommer att bli en underbar dag! Häng på!

I siffror

79 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Resecentrum Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dagsvandring, Resecentrum Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December