• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Torsdag
13
April 2017
Örebro City/Stan Örebro

Äggjakten Örebro

Tillsammans presenterar vi, DEN STORA ÄGGJAKTEN 2017!

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från oss på Clarion Hotellen i Örebro fyllda med fluffiga hotellkuddar, middagar i världsklass, tea party eller the perfect hangover cure dvs. brunch istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Örebro City våra påskharar har gömt dem... På Skärtorsdagen den 13 april går den stora äggjakten av stapeln!


Äggjakten engagerade flera tusentals människor runt om i norden förra året och även i år vi planerar att arrangera en äggjakt som ni sent kommer att glömma. Men i år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

Äggen kommer gömmas runt om i Örebro City och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor eller inne på hotellet.

SAVE THE DATE
Skärtorsdagen, 13 april, klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan så länge det finns ägg kvar under dagen. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder på Örebros största äggjakt. Lägg upp bilden i eventet här på Facebook och tagga bilden med #EggHunt2017 och vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och
ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: http://bit.ly/TermsEggHunt2017SE

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Hotellen i Örebro!

I siffror

531 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

131 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro City/Stan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten Örebro, Örebro City/Stan

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari