• Evenemang idag
25-26
Mar 2017
Conventum Arena Örebro Örebro

Samlarbil2017

Efter förra årets succépremiär kunde vi inte annat än komma med en uppföljare! Välkommen till Samlarbil2017 – vårens stora event!

Arrangörer är tidningarna Klassiker, Moped och GranTurismo och redaktionerna lovar en ännu fylligare och roligare utställning än förra året!

Temat är ”Från vrak till pärla” där allt från vackra ladufynd via pågående renoveringar till färdiga bilar kommer att ställas ut – både superrenoveringar och orörda originalbilar. I verkstaden mitt i hallen kommer du att kunna följa intressanta projekt som växer fram under helgen.

Tidningen Moped bjuder på en fantastisk mopedkavalkad, dessutom är det final i tidningens byggartävling Årets Kustomizer.

I det stora garaget under Conventum är det marknad för automobilia, delar, kuriosa och hela bilar – passa på att köpa och sälja!

Vill du boka säljplats för marknad eller entusiastbil? All info finns på www.samlarbilsmässan.se

Hett tips: Förboka biljetter till samma pris som i kassan och slipp köerna!

I siffror

167 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

100 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Conventum Arena Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Samlarbil2017 , Conventum Arena Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December