• Evenemang idag
Onsdag
1
Mars 2017
Risbergska idrottshall Örebro

Volleybollturnering

Jag heter Anders Jonsson och är VD för Örebro Unity. Örebro Unity är ett UF-företag, som jobbar med att förena alla gymnasieskolor i olika evenemang.
Det första evenemanget är en volleybollturnering, som kommer att hållas den 1 mars från 15:50 till 17:40. Om du och dina vänner vill vara med så kan ni anmäla er den 24 februari klockan 15:00.
Anledningen till att man inte kan anmäla sig tidigare är för att det är först till kvarn och vi har bara plats för 10 lag.
Ni kommer att behöva minst 6 spelare i laget och max antalet är 10 spelare, men bara 6 spelare får vara på plan.
Ni anmäler er till turneringen genom att skriva i evenemanget den 24 februari efter klockan 15:00 alla spelare i laget och ert lags namn.
Det finns en anmälningsavgift på 200 kronor per lag. Pengarna kommer att gå till att betala idrottshallen och priserna för första, andra och tredje plats vinnarna.
200 kronor kanske låter mycket, men om man delar upp det i laget så blir det max 33 kronor per spelare. Mer information kommer att komma senare, men har ni några frågor så kan ni skriva i evenamanget eller ge förslag på andra evenemang, som ni skulle vilja ha i framtiden.

I siffror

164 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Risbergska idrottshall natten mellan 17 och 18 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Risbergska idrottshall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Volleybollturnering, Risbergska idrottshall

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December