• Evenemang idag
Lördag
10
Juni 2017
Scandic Grand Hotel Örebro

Ölprovning

Öl är en av världens äldsta och mest klassiska dryck! Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så tidigt som för 7 000 år sedan dracks denna mytomspunna dryck i Babylonien. Idag är intresset för öl otroligt starkt och kreativa mikrobryggerier experimenterar sig fram och skapar nya ölstilar var dag. På denna ölprovning blandas dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl.

Upplev öl på ett nytt sätt och ta del av dryckens metodik och historia. Vi provar olika sorters öl och kommer att gå igenom vad som särskiljer dem. Hur gör man för att bäst avsmaka denna fantastiska dryck? Vad är det som gör ölet ljust? Eller mörkt? Var kommer smakerna ifrån? Och vilka ölsorter passar till vilken mat? Vi svarar även på alla dina frågor och sammanfattar ämne på ett spännande och avslappnat sätt. Välkommen till en rolig och lärorik ölprovning där vi tar fram ölkännaren inom dig!

Biljetter köpes på www.taysta.se/

Du finner omdömen om Taysta på:
https://www.facebook.com/taystasomm/reviews/

Begränsat antal platser

I siffror

183 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandic Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ölprovning, Scandic Grand Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December