• Evenemang idag
Lördag
3
Juni 2017
Scandic Grand Hotel Örebro

Whiskyprovning

Scandic Hotell arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en härliga whiskyprovning i centrala Örebro!

Whisky är en av världens äldst lagrade spritsorter och tillverkas idag över hela världen. Drycken tillverkas på en mängd olika sätt, vilket naturligtvis påverkar dess munkänsla och smak. Den ena sortens whisky kan upplevas rivig, den andre fruktig. Vilket är en av anledningarna till varför whiskyn är perfekt lämpad för provsmakning!

Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Njut av god whisky på mysiga Scandic Hotell tillsammans med en härlig och professionell sommelier. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

Biljetter köpes på www.taysta.se.

Du finner omdömen om Taysta på:
https://www.facebook.com/taystasomm/reviews/

Begränsat antal platser.

I siffror

151 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandic Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Whiskyprovning, Scandic Grand Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December