• Evenemang idag
Måndag
28
September 2015
Vivalla Bibliotek Örebro

Verkstad: Skrivkonsten

Drömmer du också om att skriva en bok?

Du kanske redan skriver egna berättelser, men behöver hjälp med korrekturläsning?


Eller har du kanske ett färdigt manus som behöver lite struktur, tryck och layout för att kunna publiceras?

Är du mellan 12- 19 år?

Då är det verkstad för skrivandets konst rätt för dig. Projektet vänder sig till dig från 12 -19 år och som älskar att läsa/skriva berättelser, vare sig det handlar om att berätta om ett minne eller skapa en påhittad historia eller för dig som har en dröm om att skriva en bok eller bli författare i framtiden.

Vi tror att det finns otroligt kraft i att berätta och därför driver föreningen Lindanda i Sverige i samarbete med Vivalla bibliotek projektet ”Verkstad för skrivandets konst” där barn och ungdomar ges möjlighet att mötas och skapa gemensamma erfarenheter och minnen.

Under projektet ska deltagarna jobba med sina berättelser med hjälp och stöd av redaktörer som ger dem personlig återkoppling på deras texter och delar med sig av sina bästa skrivtips. De får även lära sig allt om hur en bok blir till, från manus, formgivning, tryck och hur boken kommer ut på förlag.Ålder: 12-19
Plats: Vivalla bibliotekhttp://bibliotek.orebro.se/110353/sv/events/lindanda-verkstad-for-skrivandets-konst

I siffror

219 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vivalla Bibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Verkstad: Skrivkonsten, Vivalla Bibliotek

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December