• Evenemang idag
Lördag
13
Maj 2017
Aula Nova, Novahuset Örebro

SMASK

Välkomna till SMASK i Örebros lokal-tävling den 13 maj!

SMASK - Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest - är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor, från Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Piteå och Ingesund. Varje skola arrangerar sin deltävling där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen, som i år hålls på Ingesund i Arvika.


Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har en stor orkester på plats på scenen.

Örebro har varit med i denna glittriga schlagerkamp sedan 1993. SMASK i Örebro anordnas ideellt av studenter från alla program och kurser vid musikhögskolan, det betyder att personer med hög kompetens inom bland annat musikproduktion, teater och annan scenkonst, möts i vår produktion.

TEMA. Det är tradition här i Örebro att varje år låta ett tema genomsyra föreställningen, förutom bidragen som vart och ett har sitt eget tema. Temat för 2017 är Historiesmaskarna - en föreställning som går till historien!

GENREP. Klockan 12:00 är det genrep och nästan hela föreställningen kommer då genomföras. Ingen vinnare kommer att utses under genrepet, men ett visst element av spänning finns det ändå - under genrepet kan vad som helst hända! Dessutom kommer genrepspublikens röster utgöra en jurygrupp vars poäng presenteras under kvällsföreställningen!

LIVE-STREAM. Hela föreställningen kommer sändas live via vår youtube-kanal SMASK i Örebro, för de som inte kan komma. Men för att rösta måste du vara på plats!

BILJETTER till föreställningen kan köpas på ticketmaster.se ända fram till lördag kl. 15:00. Biljetter till genrepet köps i dörren, via swish eller kontant.

Biljettpriser till huvudföreställningen kl.18:00:
Standard: 250 kr
Barn/ungdom/student och pensionär: 170 kr
(OBS! Kolla era platser innan ni köper, ticketmaster säger ibland att platserna längst bak i lokalen är de bästa, vilket inte stämmer.)

Biljettpriser till genrepet kl. 12:00:
Standard: 60 kr
Barn/ungdom/student och pensionär: 40 kr

För mer information, besök vår hemsida http://smask.org/orebro/ eller vår Facebook-sida SMASK i Örebro!
För bilder, besök oss på Instagram @smaskiorebro och för filmer av tidigare års föreställningar, besök vår Youtube-kanal https://www.youtube.com/channel/UCdoU8yDslrew1zt76FvvpRg

Vi ses den 13 maj!

I siffror

128 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

193 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Aula Nova, Novahuset natten mellan 15 och 16 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aula Nova, Novahuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SMASK, Aula Nova, Novahuset

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December