• Evenemang idag
10-11
Mar 2017
Frimis Salonger Örebro

Magnus Sjögren & På Riktigt

Magnus Sjögren & På Riktigt – en krogshow i två delar med middagsbuffé.

Datum för föreställningarna är 10 mars kl 19:00 samt 11 mars kl 17:30.

Magnus Sjögren är troligen mest känd som artist och underhållare i Örebro. På 80-talet låg många av hans sånger på hitlistorna i Sverige. Många förknippar också Magnus med sommarsång i Örebro då han har haft välbesökta Allsångskvällar i Örebro under 10 år varav de senaste 8 åren år på ett fullsatt Villa Strömpis. Även kommande sommar körs Allsången som vanligt. De som följt Magnus under åren vet att låtar som Du kan ge Kärlek, Förföra en ängel, Svenska sommar m fl. är evergreens och faktiska allsånger i Örebro. Få vet att han under 30 år arbetat i samhällets tjänst inom den offentliga sektorn främst inom Region Örebro län. F.n. arbetar han som en stridbar förespråkare för det gemensamma som Verksamhetschef vid Sveriges största Tolkcentral för teckenspråk. Till detta kan läggas att han genomfört utbildningar för 1000-tals lärare och läkare ofta inom området ledarskap. Politik och musik hänger ihop för Magnus och nu ges han en möjlighet att med glimten i ögat kommentera samtiden utifrån sitt humanistiska perspektiv, politik, religion och vitsen att vara människa och allt med sin egen musik. Krogshowen innehåller två akter där den första bjuder på nya låtar från det kommande albumet ”Riktigt” och som bär på något nytt. Magnus har alltid fått spela med de bästa musikerna i Örebro och denna gång är inte ett undantag i o m den nya gruppen ”& På Riktigt”. I akt 1 kommer delar av kommande skivan att spelas och där akt två blir en musikalisk historisk resa med alla gamla hits från livet man minns.

Det skall bli fantastiskt roligt att kunna få göra något nytt. Formatet Krogshow med bra mat är fantastiskt, det har jag aldrig gjort förut. Jag hoppas på ett samtal på något sätt med publiken och att folkhjältarna från den offentliga sektorn är på plats. Efter maten skall det bli roligt att kunna få spela mina nya låtar som ingen någonsin har hört för att sedan ta en liten paus för att kunna prata en smula, kanske reflektera. Sedan åker vi… – Magnus Sjögren

& På Riktigt utgörs av de riktiga musikerna:
Trummor Sanny Janjic, gitarr Johan Elander, keyboard Christoffer Nordenström och bas Micke Palmström. På kör och percussion Nadja Flood.

TID OCH BILJETTER
Biljetter inklusive mat + show: 495kr + avgift.
Ståplatsbiljett utan mat: 150kr + avgift
18 års åldersgräns

Biljetter kan köpas online på Tickster: http://bit.ly/2jsgYGM Kan också köpas över disk på Direkten Nöje Örebro eller Turistbyrån i Örebro.

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

146 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frimis Salonger). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Sjögren & På Riktigt, Frimis Salonger

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December