• Evenemang idag
Söndag
26
Mars 2017
Frimis Salonger Örebro

Magnus Carlson

EXTRAKONSERT den 26/3! Vi är otroligt glada att kunna släppa ett till datum med Magnus Carlson efter att första konserten snabbt sålt slut!

Magnus Carlson, en av Sveriges mest hyllade popsångare och hyperaktuell som en av deltagarna i TV-succén Så Mycket Bättre, släpper nytt soloalbum den 3 februari och följer upp med en klubbturné som startar samma kväll. Med på vägarna följer ett sjumannaband deluxe och på plats i respektive stad huserar speciellt inbjudna Soul-DJs.

– Det här har jag väntat på! Jag har länge velat göra en skiva på svenska och det tog bara fjorton år att komma till skott igen… Den här plattan är soulmusik och dansant över lag, så för att knyta ihop mitt vurmande för soul och dansmusik har jag bestämt mig för att göra en klubbturné i vår. Det blir specialinbjudna DJ’s före och efter gig och så har jag satt ihop ett drömlikt band med mina favoritmusiker (bortsett Weeping Willows). Vi kommer spela låtar från min skiva men även gott och blandat från mina tidigare soloplattor. Det blir en helkväll helt enkelt, med dansant soul som gemensam nämnare, hälsar Magnus Carlson.

Magnus Carlson har spelat i band, släppt skivor och turnérat sedan mitten av nittiotalet. Listan över musiker och andra artistkollegor som Magnus har samarbetat med genom åren är längre än vad många hinner med under en hel livstid.

SJUMANNABANDET
Trummor Lars Skoglund (Laakso, M Krunegård, Shout out Louds, Lykke Li, Oddjob)
Bas Anders Kappelin (WW, Syster Sol, Club Killers)
Gitarr Anders Lewen (The Beat From Palookaville, Sven Zetterberg)
Orgel Patrik Kolar (Club Killers, Moneybrother)
Trumpet Goran Kafjes (Oddjob)
Saxofon Per Ruskträsk Johansson (Oddjob)
Congas Christer Björklund (The Beat From Palookaville)

Frimis Salonger, 25/3 & 26/3, 19:30
Biljetter: 295:- + avgift
18 år

Köp era biljetter online på Tickster (http://bit.ly/2jsebNG) eller över disk på Direkten Nöje Örebro eller Turistbyrån i Örebro.

I siffror

65 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

180 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frimis Salonger). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Carlson, Frimis Salonger

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December