• Evenemang idag
Lördag
4
Mars 2017
Örebro Konserthus Örebro

Amanda Bergman + Support

När Klubb Mono endast var en diffus dröm i vårt medvetande så var Amanda Bergman en av de första artisterna som vi drömde allra mest om. Innan drömmen går i uppfyllelse får nya skivan “Flickering Lights” gå på repeat helt enkelt. Att Amandas debutalbum “Docks” dessutom är producerat av ingen mindre än Kristian “Tallest Man On Earth” Matsson behöver egentligen inte ens nämnas...

Övrigt under kvällen: Hyllade bandet HAVET värmer upp, DJ Gustaf Molin spelar indiepop, indierock och alternativt, Konstföreningen Bunkern ställer ut, Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på snacksbuffé och i baren finns kvällens till bra priser.

Skönt häng med indiesväng! <3

/Klubb Mono

DATUM: Lördag 4 mars
PLATS: Foajén, Örebro Konserthus
DÖRRAR: 21:00
PRIS: 250 kr
BILJETTER: www.ticketmaster.se/event/klubb-mono-amanda-bergman-biljetter/450237

TIDER FÖR KVÄLLEN:
22:00 Havet
23:00 Amanda Bergman

********************************

AMANDA BERGMAN
Känd i indiekretsar under namnen Hajen och Idiot Wind, senare som sångerska och låtskrivare i hyllade bandet Amason. År 2010 släppte Amanda sin första EP som blev mycket uppmärksammad både i Sverige och internationellt. Hon åkte på ett flertal turnéer världen runt som förband till First Aid Kit och Tallest Man on Earth. 2016 kom debutalbumet Docks och Amanda har efter det turnérat runtom i Skandinavien och Europa. I vår åker Amanda ut på turné i Sverige igen för att framföra helt nytt material.

Kristanstadsbladet: 4 av 5 - “Docks” är allt jag väntat på. Hatten av för Amanda.”
Borås Tidning - “Sveriges mäktigaste popröst”
SVD: 5 av 6 - “Musikaliskt är det oerhört skickligt.”

www.amandabergman.se
www.facebook.com/amandabergmanofficial
open.spotify.com/artist/4FmkyL0ggkDBUUoPzBlo80

HAVET
Havet är indiepop-bandet från Karlstad där sångerskan Victoria Nilas våndas av scenskräck samtidigt som hon hyllas för sina självutlämnande texter och otroliga närvaro på scen. Debutsingeln “Såna som aldrig blir kära” letade sig in på Spotifys “Indie Highlight” och beskrevs närmast som ren popkärlek av media.

Uppföljarsingeln “Fixa Dig” fick ett otroligt mottagande och plockades upp av P3 efter att låten bland annat landade en första plats på studentradiolistan och adderades på några av Spotifys största listor som: New Music Friday, Ny Pop & Made in Sweden. Aftonbladet beskriver låten som oemotståndlig samtidigt som popmuzik.se skriver att “Inte ens chris martin kan fixa dig nu” som refrängen lyder kan vara årets textrad.

Lyssna på nya singeln "Kyss bort allt det onda": open.spotify.com/album/79baCvS9x9FGCMOGHDjCLr

www.facebook.com/havetmusic/
open.spotify.com/artist/05zCYbkkwhUhJP2sGfilMo

DJ GUSTAF MOLIN
Klubb Monos egen dj, musik- och populärkulturkonnässören Gustaf Molin, spelar den bästa indiemusiken före, mellan och efter konserterna. Det blir en blandning av indiepop, indierock och alternativt. Gustaf hälsar att: "Det blir högt och lågt, brett och djupt. I alla olika genrer och format. Musiken jag älskar och som jag vill spela för andra likasinnade människor. Hoppas träffa många som vill diskutera backkataloger och önska obskyra låtar!"

https://www.facebook.com/gustaf.molin

KONSTBUNKERN
Konstföreningen Bunkern, eller #Konstbunkern som de också kallar sig själva, ställer ut sin konst på väggar och i olika delar av lokalen. Det kommer blir en ny utställning varje Monokväll. Konstbunkern håller på med alltifrån streetart och graffiti till måleri, teckning och skulptur. Konstbunkern är samtidskonst och konst för folket!

https://www.facebook.com/konstbunkern

BANANAMOON
Pelle på Bananamoon säljer omsorgsfullt utvalda vinyler. Bläddra i backarna, känn doften av vinyl, lyssna på skivorna, prata musik, bli förförd, fynda. Bananamoon är alltid synonymt med bra kvalité, brett utbud, schyssta priser och inte minst: den trevligaste personalen som går att finna.

https://www.facebook.com/bananamoonorebro

********************************

KLUBB MONO
Mono är en ny liveklubb på Örebro Konserthus som presenterar det bästa från den svenska indiescenen. Vi vill berika Örebros liveklubbscen genom att ta sikte mot det alternativa, oberoende och äkta. Vi håller oss inte till någon speciell genre. För oss är indiemusik allt ifrån pop, rock, punk, sing/songwriter till hiphop, soul och elektroniskt. Det viktiga är att artisterna är unika och går sin egen väg.

Klubb Mono är ett samarbete mellan Örebro Konserthus och For the sake of the song (arrangörerna Mikael Lehikoinen och Niclas Jonsson).

Kolla in alla våra klubbkvällar på www.klubbmono.se

OM ÖREBRO KONSERTHUS
Örebro Konserthus är ett levande hus med fokus på människor, musik, mat och möten. På de olika scenerna finns variation och bredd, med husets egen orkester Svenska Kammarorkestern, och musik och evenemang i olika genrer. Konserthuset erbjuder helhetslösningar inom event, konferens och möten i en inspirerande miljö.

Se alla konserthusets evenemang och läs mer på: www.orebrokonserthus.com

********************************

I siffror

102 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

146 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Amanda Bergman + Support, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December