• Evenemang idag
Lördag
8
April 2017
Örebro Konserthus Örebro

Marika Carlsson: Jag Är Gud

Komikern Marika Carlsson tar standup föreställningen ”Jag är Gud” på turné runt om i Sverige under våren 2017, med premiär på Lund Stadsteater den 2 februari för att sedan efter tolv turnéstopp avsluta på Örebro Konserthus den 8 april. Föreställningen ”Jag är Gud” har regisserats av ingen mindre än folkkära skådespelarskan och regissören Maria Lundqvist.

"Man får inte Guds välsignelse men man får en vansinnigt rolig kväll och några överraskningar." - Marika Carlsson

Standupföreställningen ”Jag är Gud” hade premiär i Stockholm i november. En föreställning som hyllats av både publik och kritiker. Där Marika med klockren humor och värme tar sig an sin egna kristna uppväxt och ifrågasätter Pingstkyrkan men även alla andra religioners dubbelmoral. Med en glimt i ögat bjuder hon in publiken till en ohyvlad och brutal tankeställare, där hon berättar om hur de är att aldrig tappa tron och våga tänka fritt. Med denna föreställning vill Marika inte bara få hela Sverige att skratta men även med en humoristisk prägel ta upp viktiga frågor kring vår egna tro på både religion och samhälle.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Marika Carlsson: Jag Är Gud, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari