• Evenemang idag
Fredag
25
November 2016
Sporting Örebro Örebro

Black Friday

Nu är det dags för succén Black Friday på Sporting!

Black Friday är årets största REA-dag som alltid infaller sista fredagen i November. Det är avsparken för julhandeln och vi är självklart med på den trenden och erbjuder nu massor av varor till galet låga priser!


Ni som var med förra året på Black Friday eller har varit med på någon mässa, temadag eller liknande vet att vi aldrig gör något lagom. Black Friday är en dag där vi kommer slumpa bort spön, rullar, beten, linor osv. Ja, i princip allt man behöver som vi har på lager kommer det vara kanonpriser på!

Vi vill rensa väggarna inför 2017 års nyheter och då gör vi det ordentligt! Vissa av erbjudandena tog förra året slut redan under första timmen och vi räknar med ännu en succé i år.

Det spelar ingen roll om du spinnfiskar gädda, flugfiskar, metar karp, trollar, vertikalfiskar mm. Det kommer finnas prylar till helt galna priser för alla!

Kom in för en rolig dag och en ännu roligare kväll, denna dag håller vi öppet till 22:00 och vi kör schysst musik, kaffe på kannan och givetvis supererbjudanden hela dagen. Kom hit och snacka fiske med likasinnade, fynda prylar till kanonpriser och glöm bort vintermörkret för en kväll!

Gå med i evenemanget och bjud in era vänner. Erbjudanden och mer info kommer under kommande veckor.

Obs, Erbjudanden gäller endast i butiken i Örebro och så långt lagret räcker.

Fredag den 25/11 kl 09.00 - 22.00

I siffror

85 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

249 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Sporting Örebro natten mellan 11 och 12 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sporting Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Black Friday, Sporting Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December