• Evenemang idag
Torsdag
27
Oktober 2016
Rock Bar Örebro Örebro

Sista Bossen + Runtom Knuten

Rock Bar Örebro, Lazy Octopus & Kollektivet Records presenterar:

SISTA BOSSEN // RUNTOM KNUTEN // SHITBABY MAMMALS


--
ROCK BAR, ÖREBRO
27 OKTOBER // 19-01
FRI ENTRÉ

SISTA BOSSEN
Knastrock från Malmö spelat i frenetiskt tempo. Släppte i början av året sitt debutalbum ”Se Upp För!” på Kollektivet Records, en debut som landade finfina recensioner i b.la GAFFA (5 av 6) och HYMN (8 av 10). Har under sin intensiva levnadstid gått från en intern angelägenhet inom Malmös underground-scen till en urkraft redo att besegra Sverige genom skränig punk-pop med lika mycket glimten i halsen som klumpen i ögat.

”Det är musik som gjord för fester som redan urartade i idéstadiet. Det är ständiga skiften som ramlar över sina, dina och alla andras lätt håriga smal-smala punkben och som resulterar i ett album många unga misfits borde se upp till. Och du lämnas helt utpumpad och undrar vad fan som slog dig. Sista Bossen slog dig, du är besegrad.” - GAFFA

Spotify: http://spoti.fi/2dZJ7km
Video: http://bit.ly/2dJMY7u
Facebook: Sista Bossen

RUNTOM KNUTEN
Bildat i Hägersten 2011 av Fredrik Atterfelt och Johan Nilsson då deras tidigare band, Den Stora Sömnen, somnat in för gott. I Runtom Knutens rike går solen aldrig ner över den amerikanska västkusten. Bandet gör klassisk och förvrängd DIY-neo-garage på svenska med blinkningar till Ty Segall, White Fence, Wavves och Thee Oh Sees. Släppte 2015 LP:n ”Debris” som mottogs varmt och landade fina recensioner och års bästa-listor. Senaste singeln "Majlis" släpptes på Lazy Octopus för ett litet tag sedan och i början av 2017 kommer uppföljaren i form av ett album.

"Ljudbilden är mindre stökig än på 2014 års debutalbum Debris, men minst lika träffande och imponerande. Ett av Sveriges intressantaste band har gjort det igen." - HYMN

Spotify: http://spoti.fi/29rRYMf
Video: http://bit.ly/29Bg0H4
Facebook Runtom Knuten

SHITBABY MAMMALS
Shitbaby Mammals från Linköping spelar dansant garagerock.
Sedan starten för drygt ett år sedan har fyra släpp gjorts; singeln "Swedish Anti-House Mafia", vinyl-EP:n "Baptized in a Rock N Roll Ocean", singeln "When I'm With You" och nu nyligen "Bowel Groovement".
Alla släpp har fått mycket positivt mottagande från både publik som radio. Singeln "When I'm With You" hamnade även på Spotify-listorna FRESH FINDS och FRESH FINDS: SIX STRINGS och fick på mindre än en vecka över 40 000 lyssningar.

Debutspelningen i september 2015 var på ett fullsmockat The Crypt i Linköping som förband åt BOB HUND. Sedan dess har rockskutan styrts runt om i Sverige.
Just nu pågår inspelningen av debutalbumet "Love, Live, Lambada" som väntas se ljuset mot slutet av året.

Bandet består av Joakim Ejdeholm och Erik Andersson.
Live backas duon upp av 3 långhåriga vänner i skinnpajer.

I siffror

21 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

203 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rock Bar Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sista Bossen + Runtom Knuten , Rock Bar Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December