• Evenemang idag
Lördag
22
Oktober 2016
Frimis Salonger Örebro

Silvana Imam

Dörrar: 19:00
Michel Dida: 20:10
Silvana Imam: 20:45 - ca 22:00
Efter konserten kör vi vår nattklubb After Dinner


Åldersgräns: 18 år
Pris: 235kr

Köp era biljetter här: http://bit.ly/silvanaorbro

Silvana Imam åker ut på höstturné!

Efter ett 2016 av priser, utmärkelser, spelningar, albumsläpp, turnerande och sommarprat åker Silvana Imam – som på årets P3 Guldgala utsågs till bästa liveartist – ut på höstturné. Turnén, som fått namnet ”Regnbågsfärger Över Sverige” Tour inleds på Arbis i Norrköping den 14 oktober.

I mars släppte Silvana Imam albumet ”Naturkraft”, som hyllades av såväl kritiker som lyssnare. Någon månad tidigare på Grammisgalan 2016 utsågs hon till Årets artist, den första rapparen att ta hem den kategorin. En stor och hängiven publik – som bl. a. såg till att Silvana Imam fick ta emot Guldmicken, utmärkelsen för årets bästa liveartist på P3 Guldgalan 2016 – har följt hennes steg under de senaste två åren hon vuxit fram som en av Sveriges största artister. Därtill spelningar utomlands på exempelvis South by Southwest i Texas USA, Filmfestival i Mexico, Roskildefestivalen i Danmark och Öya i Norge.

Det är Silvana Imams tid nu. Ännu mer så än någonsin förut. Det finns ett movement, en slags rörelse, runt henne som är långt mer än rap. Den finns i den höga nivån i alla visuella uttryck, i texternas emotionella vikt, i medvetenhet och i musiken.

–Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige. Jag vill förändra känslor och jag spelar på allas spelhalva. Här är jag, helt naken, det finns inga filter och ni behöver lyssna på mig.

Den 21 augusti avslutade Silvana Imam årets ”Sommar i P1”-säsong med ett hyllat sommarprat om bl. a. ursprung och uppväxt, ställningstaganden och identitet.

Höstturnén har fått namnet efter textrader ur låten ”Hon va” från senaste albumet Naturkraft.
Den 30 Augusti släpptes nya radio edit singeln från albumet – låten ”Sett henne”, feat. Erik Lundin och Fille Danza

I siffror

167 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

192 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frimis Salonger). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Silvana Imam, Frimis Salonger

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December