• Evenemang idag
Fredag
14
Oktober 2016
Satins Uteservering & Nattklubb Örebro

Hanna Järver

Vi har den stora äran att presentera Hanna Järver på Satin. Detta kommer bli en av de allra största höjdpunkerna denna höst då vi äntligen lyckats få till denna spelning med Hanna på Satin.

Ni som lyssnat in er vet att det finns många kopplingar mellan Hannas texter och Satin. Därför är det extra kul att vi fått ”hem” Hanna den 14 Oktober.

I våras tog artisten och producenten Hanna Järver svensk musikmedia med storm. EPn Närke hyllades av bl.a. Nöjesguiden och Aftonbladet och singeln Alabamatröjan har snurrat på P3 i snart fyra månader. Nu är Hanna med hennes band klara för en spelning på Satin den 14 oktober.
Örebro Popklubb är kvällens värdar och kommer spela en grym blandning av pop, hip hop och annat smaskigt.

????????????????????????????

HANNA JÄRVER
Multitalangen Hanna Järver gör allt själv och skriver texter som är så rakt på sak att vi nästan skäms när vi lyssnar på dem. Hon har en sångröst som är fullständigt effortless, den liksom glider runt över hennes elektroniska produktioner som att den alltid varit menad för en enda sak: popmagi.
Hanna Järver föddes 1993 i Örebro och har via grekiska Thessaloniki nu hamnat i Stockholm, men de första låtarna på svenska skrev hon under en verklighetsflykt till Budapest när hon egentligen hade gett upp drömmarna om en artistkarriär.
Hannas musik är kontrastfylld. Texterna handlar om ambition och frustration, längtan och misslyckanden. De handlar om otrohet, ohälsosamma relationer och ilska över rådande normer. Det är Hollywood och en personlig dagbok på samma gång.
2015 släppte Hanna låtarna ”Samma Gamla Himmel” och ”Ingeting Skrivet” som av P3 och flera inflyteleserika musikmedier utsågs till två av årets bästa låtar. Ett pophopp var därmed fött. Peppen nådde sitt klimax i slutet på året med singeln ”Anekdoter” som fick Hannas hyllningskör att utbrista ord som ”pop-hit” och ”P3-hit” och ”Fuck you-finger”. Med en fri översättning av klassikern Koka-Kola Veins av The Tough Alliance charmade hon kort därefter brallorna av dem få som fortfarande tvekat. Den 27 april i år stillades vår hunger efter ännu mer, då Hanna släppte en ny EP vid namn “Närke” som togs emot med öppna armar både av kritiker och fans.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6JHabNWuD8rd3TQQtMf6Q5
Facebook: https://www.facebook.com/hannajarvermusik/?fref=ts

????????????????????????????
?SATIN DJ´S?

ÖREBRO POPKLUBB!
Skönaste popklubben!

ACAI
levererar som vanligt den absolut bästa Housen blandat med sjuka Clubremixer av låtar som vi alla älskar! Den här mannen är sjukt tung bakom DJ-båset.

????????????????????????????
? För bordsbokning eller Vip bord, vänligen kontakta Martin på 0708-543934.

? För gästlista, födelsedagsfester eller andra frågor - tveka inte att maila oss på martin@satin.nu

????????????SAMMANFATTAT????????

Datum: Fredag den 14 Oktober
Plats: Satin
Nattklubb: 22:00 –02.00
Entré: 120 kr (fritt mellan 22:00-23.00 om man skriver upp sig på gästlistan via appen)
Ålder: 18+

Skriv upp dig på gästlistan i Satins app!

VARMT VÄLKOMNA TILL SATIN

I siffror

71 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

235 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Satins Uteservering & Nattklubb). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hanna Järver, Satins Uteservering & Nattklubb

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December