• Evenemang idag
Lördag
1
Oktober 2016
S:ta Maria Kyrkan Örebro Örebro

Körfestival

Det är med stor glädje som vi härmed bjuder in alla våra lokalföreningar till årets körfestival 2016. Körfestivalen är SOKU:s största evenemang och samlar våra ungdomar och lokalföreningar från Sveriges alla hörn.

Körfestivalens mål är att vi tillsammans skall ära, prisa och lovsjunga Herren, som psalmisten David uppmanar oss till: ”Prisa HERREN, ty HERREN är god, lovsjung hans namn, ty det är ljuvligt” (Psaltaren 135:3).

Körfestivalen är en mötesplats för alla syrianska ungdomar där de kan lära känna sin 2000 år gamla kyrka på ett musikaliskt sätt. SOKU:s syfte med körfestivalen är att framhäva vår himmelska kyrkomusik till påminnelse av vår Herre Jesus Kristus och vår Syrisk Ortodoxa Kyrka samt till ära av alla våra helgon och kyrkofäder.

I siffror

116 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

328 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(S:ta Maria Kyrkan Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Körfestival, S:ta Maria Kyrkan Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December