• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Fredag
9
September 2016
Villa Strömpis Örebro

Örebro Race Day: Officiella Efterfesten

Hej,

Villa Strömpis är stolta att få stå värd för den officiella Efterfesten till Örebro Race Day för andra gången! Senast var 2014 och vi minns fortfarande denna fest! Detta år blir det både fredag och lördag 9-10:e september!


? Fri entré innan 22:30 ?

Tillsammans Corona bjuder vi på Sunsets Sessions och artisten Sean Bradford och gästartister!

Special guests:

LUCAS SIMONSSON:

Lucas Simonsson är idag störst i Sverige på Facebook när det gäller virala videos. På enbart 3 månader fick han ihop 100,000 följare och insåg då att detta var något som han verkligen ville satsa på.
Under Lucas uppväxt spelade han väldigt mycket "allan" och inspirerades mycket av Stefan & Krister. Intresset för komik blev så starkt att han redan som 10-åring började spela in videoklipp. Däremot så var det inte förrän 2013 det började bli mer seriöst.

Idag är Lucas Simonsson ett välkänt ansikte i Sverige och ledande viralt på det han gör med ca en halvimiljon följare i samtliga socialamedier och över 365.000 följare på Facebook samt 196,000 på Instagram.


CARL DEMAN:

Platina belönade, svenska virala genombrottet Carl Deman är tillbaks med ny singel ”TOBBE” - som släpps den 18 mars.

Carl Deman gick över en natt från att (för musikvärlden) vara helt helt okänd till att bli/uppnå ett av Sveriges största virala genombrott under 2015…

Idag belönad med platina har Carl nått närmare 10 miljoner streams på Spotify, ca 30 miljoner samlade views på Facebook / youtube och har över 160 000 + följare i hans sociala-mediekanaler.

Efter superhitten ”VAFAN” kommer nu låten ”TOBBE” som bygger på en helt ny Karaktär (KNEGARFARSAN) där Carl verkligen lyfter fram och befäster sin artistiska genrébred som en bred underhållare.
JONAS FAGERSTRÖM:

Jonas Fagerström har gjort en kometkarriär på både Instagram och Facebook med hans imitationer av bla. stekaren, hummerstjärt, och även hans igenkännings-klipp. I dag har han miljonpublik på Instagram och Facebook och hans följarantal ökar varje dag.

Han har även släppt låten SVINDYRT som under sommaren fick över 1 miljon spelningar på Spotify.


Så här funkar det:
----------------------
21-02
+18 år
Inträde: 120 kr inkl. garderob
Fri entré innan 22:30
----------------------

För att vara säker på att du aldrig missar något, skaffa Villa Strömpis App för att få sköna förmåner och alltid vara först med senaste!

? Skaffa Villa Strömpis App

App-Store:
http://goo.gl/7u7Iy9

Google-Play:
http://goo.gl/r5dx6z

För lista, bord etc. kontakta oss på: 072-33 99 400


// Välkomna önskar VIBES-crew

I siffror

415 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

286 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Strömpis). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Örebro Race Day: Officiella Efterfesten, Villa Strömpis

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December