• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
31
Oktober 2015
Tybblelundshallen i Örebro Örebro

Mega Sweden FAD

Sveriges äldsta och största årligen återkommande Geocachingevent - FAD 2015!

FAD är ett event där man träffar andra geocachare, har möjlighet att delta i intressanta föreläsningar och aktiviteter samt fynda och träffa leverantörer på vår minimässa. Till FAD kommer det cachare både från Sverige och många andra länder och eventet förväntas locka ca 1000 deltagare. Vi bjuder dessutom på några timmars häftig geocaching i den mörka oktobernatten. Strax efter att solen gått ner så släpps koordinaterna till ett stort antal cachar. En del är traditionella som går att logga på www. geocaching.com efter eventet, men det finns också ett stort antal tillfälliga gömmor som bara finns under kvällen. Bland dessa kommer du att hitta många kluriga och roliga överraskningar. Så på med oömma kläder och ladda ficklamporna med färska batterier och häng med!

Runt och i den stora samlingshallen händer det saker hela tiden och där hittar du registrering, infodisk, cafeteria, kiosk och matservering. I samlingshallen blir det även minimässa med geoshopar och leverantörer av prylar relaterade till caching. Tröjor mm med tryck och coins finns naturligtvis till försäljning. Flera av våra samarbetspartners kommer att bjuda på aktiviteter av olika slag och i angränsande lokaler hålls under dagen föreläsningar och workshops. Glöm inte att registrera dig vid ankomst så du har tillträde till aktiviteter och föreläsningar mm.

Djur får ej vistas i eventlokalerna.

Anmälningsavgiften till årets FAD är 100 kr fram t o m 28 oktober då förbokningen stänger. För dig som väljer att betala på eventet så är avgiften 150 kr. Det lönar sig alltså att betala avgiften i förväg.

Dagsprogrammet börjar kl. 10:00 och 17:30 tar kvällsaktiviteterna över med mörkercaching på programmet. Avslutning beräknas ske runt midnatt.

Exakt hur programmet kommer att se ut är inte klart just nu.

I siffror

355 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

286 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Tybblelundshallen i Örebro natten mellan 15 och 16 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tybblelundshallen i Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mega Sweden FAD, Tybblelundshallen i Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December