• Evenemang idag
Tisdag
15
November 2016
Conventum Kongress Örebro

Sonja Aldén & Sjung med Spångberg

Sonja Aldéns vackra melodier, texter och personliga tilltal har gjort henne till en mycket älskad artist. Återigen visar hon prov på det genom sina två nysläppta låtar “Bastuholmen” och “Sommarens sista dag”.
Det är musik som andas kärlek, sommar och nostalgi!
Hon har även en röst, personlighet och karaktär som utstrålar mycket soul och gospel vilket ju rimmar väldigt väl med just detta sammanhang.
Anki & Magnus startade för 3 1/2 år sedan en storkör som är öppen för alla - ung/gammal, ovan/van körsångare. Läs mer: www.sjungmedspangberg.se

Den numera över 400 röster starka kör sjunger denna kväll dels själva och dels tillsammans med Sonja och kompband en blandad repertoar på engelska och svenska – gospel, soul & pop. Det blir en svängig, fartfylld och stämningsfull konsert. Sonja Aldéns underbara stämma tillsammans med så många sångare i kören "Sjung Med Spångberg" är en stark kombination!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Conventum Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sonja Aldén & Sjung med Spångberg, Conventum Kongress

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari