• Evenemang idag
Lördag
17
September 2016
Stubbetorp Örebro

Pubkväll

Stubbetorps pubkvällar börjar bli tradition. På logen serveras nygrillade hamburgare med goda tillbehör. Tillsammans med vår kompgrupp, bjuder vi på en blandad repertoar med allt från gamla soul- disco- och rock-klassiker till modern pop och gospelsväng. Musik att sjunga med och dansa till. För den som vill finns det möjlighet att både köpa dryck (Öl/Vin/läsk) och snacks. Med andra ord en trevlig helkväll. Anmälan och betalning görs genom att gå in på https://tickville.com/351/NP2n (se länk ovan). I biljettpriset 200 kr/person, ingår fördrink/hamburgsmeny/kaffe/efterrätt/ 1 glas dryck till maten. En administrativ avgift a´20 kr tillkommer. Begränsat antal platser. Transport kan ordnas till självkostnadspris. Meddela oss i din anmälan om intresse finns.

I siffror

55 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

257 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stubbetorp). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pubkväll, Stubbetorp

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December