• Evenemang idag
Fredag
4
November 2016
East West Örebro

Eric Gadd (fredag)

Eric Gadd har haft stora liveframgångar det senaste året. Förra sommaren var han ute på en uppskattad akustisk turné som fortsatte under hösten och nyligen avslutade han en annorlunda och intensiv spelperiod på restaurang Strandvägen 1 där han uppträdde fem kvällar i veckan under hela april.

– Det var fantastiskt roligt. Jag hade aldrig spelat så här mycket under en så lång period tidigare och även om det var mycket jobb och väldigt utmanande, så blev det otroligt fina möten med gästartisterna och publiken, berättar Eric Gadd.

Nu väntar en ny turné där Eric Gadd dels uppträder i personliga och intima sättningar, men också större partygig tillsammans med det svängiga musikkollektivet Blacknuss. Det blir ett blandat låtmaterial med Eric Gadds största hits, senaste singlar och låtar som han nyligen återupptäckt.

– Jag upptäckte en del "glömda” låtar när jag repade inför Strandvägen 1-gigen. Det var lite äldre singlar som jag märkte att både jag och publiken uppskattade att få höra igen, berättar Eric Gadd.

Förutom låtar ur hans stora befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela låtar från tre ep:s som släpps under året.

Boka på Tickster
Mer nöjen på East West
Lördag 24 Mars 2018
I siffror

307 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(East West). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Eric Gadd (fredag), East West

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari