• Evenemang idag
Fredag
19
Augusti 2016
East West Örebro

Moa Lignell

Tre år efter debutalbumet "Different Path" släppte Moa Lignell sitt egen producerade album "Ladies´Man". Med stor värme och avskalad ljudbild bjuder Moa in lyssnaren till en stund av påtaglig närvaro där man får ta del av djupa möten och gripande berättelser. Förutom att jobba på sitt eget album har Moa hunnit med att skriva en låt tillsammans med Melissa Horn till hennes nya album "Jag går nu". I våras var Moa även på en omfattande turné tillsammans med Melissa Horn i Sverige, Norge och Finland.

Det är avskalat, vackert och klämmer på en nerv som får en att känna att man vill ta alla låtar och svepa in sig som i ett tjockt tryggt täcke. På ett okonslat vis beskriver Moa olika typer av händelser, möten och relationer baserat på både egna och vänners erfarenheter. Titelspåret "Ladies´s Man" handlar om Moas pappa. "Jonathan" är, med dess olika "scener", ett bra exempel på hur hon närmaste skapar små filmer med sina låtar. Låten handlar om mötet med skådespelaren och vännen Jonathan Andersson (Johnny i filmen "Känn Ingen Sorg"). "Old Towns" är en duett med Plura. Tid och rum försvinner och det går inte annat än att förälska sig i dess nyanser och kontraster när man hör Plura och Moa filosofera över livet, vägval och erfarenheter.

Två år efter deras första framträdande på Rockbjörnen satte sig Moa och skrev låten "Old Towns" med en förhoppning om att Plura skulle vilja göra duetten tillsammans.
"Jag skrev den för min egen skull, så att jag skulle ha något att utgå ifrån. Man kan säga att låten är en sammanfattning av ett kvällssamtal med någon man inte känner. Den handlar om ett möte, det gör alla mina låtar mer eller mindre", berättar Moa.

Boka på Tickster
I siffror

357 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(East West). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Moa Lignell, East West

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December