• Evenemang idag
Fredag
28
Oktober 2016
Conventum Arena Örebro

LENA PHILIPSSON - JAG ÄR INGEN ÄLSKLING

Lena Philipsson på turné med succéshowen "Jag är ingen älskling” i höst
Lena Philipssons nya show "Jag är ingen älskling" har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. "Jag är ingen älskling" får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är "det bästa hon har gjort". Expressen menar att "hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig" och ger 4 av 5 i betyg. Nu är det klart att den populära showen åker ut på en stor turné i höst som kommer till Conventum Arena den 28 oktober.

– Jag ser verkligen fram emot att åka runt i landet med en egen föreställning igen, det är ganska många år sedan sist. Den här showen är dessutom jätterolig att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut, säger Lena Philipsson.

Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.
Åldersgräns 13 år

Menybiljett info:
Kom till Conventum Arena och ät Conventums härliga middagsbuffé innan föreställningen. Pris 295:- plus ordinarie biljettpris.
Örtt-och senapsbakad fläskfilé, BBQ-bakad kycklingklubba, Kallrökt lax med rucola och parmesan, Potatisgratäng, Örtrostad potatis, Ratatouill, Coleslawsallad, Tomat-och löksallad, Grönsallad, Krämig paprikaröra, Bearnaisesås, Brytbröd, Ostcrème med örter.
Kaffe & kaka

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Conventum Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. LENA PHILIPSSON - JAG ÄR INGEN ÄLSKLING, Conventum Arena

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December