• Evenemang idag
Lördag
10
September 2016
East West Örebro

Conny Bloom med band

Med fantastiskt band!
Robban Andersson, trummor (Hellacopters)
Mats Schubert, klaviatur (Bo Kaspers Orkester)

Mats Rydström, bas (Abramis Brama)

Något så ovanligt som en genuin svensk rockartist – med internationella framgångar i ryggen och rötterna i 70-talets rock – ger ut sitt första soloalbum… på svenska!

Conny Blooms nya album ”Fullt Upp” är hans första som soloartist sedan ”Been There Done What?” 2003. Efter det var han gitarrist i legendariska Hanoi Rocks 2004-2009. Det blev ett album med dem, ”Street Poetry” (2007).

Electric Boys, bandet som han startade och hade stora framgångar med i slutet av 80- och början av 90-talet – med ”All Lips ‘N’ Hips” som största hit – återförenades 2009. Hittills har de gett ut två album och existerar i högsta grad fortfarande. Men på nya soloalbumet arbetar han med andra musiker. På en av låtarna gästar Kleerup, Dregen och Stefan Sundström!

Conny Bloom är unik som rockmusiker och artist i Sverige – och ser till på köpet ut som själva sinnebilden av en rockstjärna någonstans tidigt 1970-tal. Men rockstjärnemyten tror han inte på:
- låten ”Skorpion med en miljon” från det kommandet albumet handlar om när jag fick en massa pengar på 80- och 90-talet när Electric Boys var framgångsrika internationellt och i Sverige. Det är inte min vanliga verklighet. Jag kommer från arbetarklass. Där jag kommer från går det inte alltid så himla bra. Det perspektivet har jag med mig.

Boka på Tickster
I siffror

342 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(East West). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Conny Bloom med band, East West

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December