• Evenemang idag
Lördag
30
Juli 2016
Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café Örebro

Wiehe, Plura & Ebba - Live i Stadsträdgården

American Songbook – på svenska är namnet på den gemensamma turné Mikael Wiehe, Ebba Forsberg och Plura Jonsson gav sig ut på våren 2015. I sommar gör den aktade trion en efterlängtad repris på förra årets livesuccé.

Var och en är Plura Jonsson, Mikael Wiehe och Ebba Forsberg några av landets mest särpräglade och respekterade artister. I sin gemensamma kärlek för den amerikanska låtskatten har de funnit något att samlas kring och resultatet, föreställningen American Songbook - på svenska är en upplevelse som i sig utgör en helhet ännu större än de enskilda delarna.

Tillsammans kommer de i sommar återigen ta sig an favoriter ur den amerikanska låtskatten. Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits och Tom Petty är några av namnen som trion tolkar och klär i svensk språkkostym.

Konserthusturnén för ett år sedan var en stor succé med hela trettio konserter där de allra flesta var utsålda. I sommar kommer American Songbook att göra nedslag såväl på festivaler som konsertplatser.

American Songbook – på svenska är en unik upplevelse – ett måste för alla musikälskare!

Vid eventuellt regn får ej paraply användas då det kan skymma sikten för andra besökare.

Boka på Tickster
I siffror

498 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Wiehe, Plura & Ebba - Live i Stadsträdgården, Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari