• Evenemang idag
Lördag
9
Juli 2016
Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café Örebro

Marit Bergman - Live i Stadsträdgården

Den 20 november klev poplegenden Marit Bergman äntligen tillbaka in i rampljuset med sin nya singel ”Dra åt helvete”. Låten är den första singeln från det kommande albumet och är en hyllning till alla de som någonsin tvekat och sedan vågat ta mod till sig. I januari ger hon sig ut på en miniklubbturné i Sverige och senare i vår släpps ”Molnfabriken” – Marits första album på svenska.
Marit Bergman debuterade som soloartist 2002, tog det svenska musiklivet med storm och har sedan dess belönats med såväl Grammisar och P3-guld statyetter och inspirerat en ny generation av kvinnliga artister.
”Dra åt helvete” är mantrat som används för att få mod att kasta sig ut och ta sin plats i världen. Ett anthem för alla som någonsin tvekat och sedan vågat. Produktionen är gjord av bröderna Pontus och Petter Winnberg (Amason, Miike Snow, m.fl.).
Marit Bergman började skriva låtar som tolvåring och spelade som sjuttonåring i bandet Candysuck. Hon beskriver sitt musikaliska ursprung som en blandning mellan Madonna, Sonic Youth, X-Ray Spex, Roberta Flack och Mary J. Blige och alla dessa vida influenser kan höras i Marits låtar. Förutom musikskapandet har Marit varit skribent och var även en av grundarna till Popkollo.

Åldersgräns 13 år (gäller givetvis även spädbarn i vagn) Under 18 år är man välkommen i målsmans sällskap. Vid eventuellt regn får ej paraply användas då det kan skymma sikten för andra besökare.

Boka på Tickster
I siffror

384 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Marit Bergman - Live i Stadsträdgården, Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December