• Evenemang idag
Fredag
22
April 2016
Satins Uteservering & Nattklubb Örebro

Rideau + Whaleheart

SUPERFREDAG!!
Varmt välkommen till en fantastisk fredag!! På första golvet kommer Örebro Popklubb husera och leverera ett fantastiskt dansgolv hela kvällen. I Satins nedre del kommer både Rideau och Whaleheart spela live då både banden håller releasefest.ÖREBRO POPKLUBB
Hej allihop! Det var ett tag sen sist vi sågs, men nu är Örebro Popklubb äntligen tillbaka! Som alltid bjuder vi på härlig popmusik i alla dess former, men denna gång håller vi till på det lilla golvet. Vi hoppas att ni har saknat popmusiken och oss lika mycket som vi har saknat att se er på dansgolvet! Alltså, fredagen den 22 april, 22-02, lilla golvet! Det kommer bli en grym kväll, hoppas vi ses där! Kram

RELEASEFEST x2!!! Vi hälsar dig varmt välkommen till en riktig superkväll med två grymma band som släpper nya plattor. Detta ska firas på Satin.

RIDEAU
Äntligen släpps det efterlängtade debutalbumet "Rideau" på tyskt bolag. Bandet har senaste halvåret varit ute på flertalet vändor i Europa, men också hunnit med ett utsålt gig i New York. I början av maj drar de ut på en Sverigeturné med Royal Republic men innan dess gör de ett exklusivt stopp i Örebro på Satin för att fira släppet av nya skivan. Bandets liveshow är omtalad och har beskrivits som att "bli överkörd av en ångvält". Missa det inte!

Mer info om Rideau:
http://www.rideau.se
https://www.facebook.com/rideaumusic/
https://www.instagram.com/rideaumusic/


WHALEHEART
Ett band som funnits sedan hösten 2014 och har under den tiden hunnit släppa två EP’s; Den självbetitlade ‘Whaleheart’ som kom ut i början av 2015 samt ‘Younger Years’ som släpptes i februari 2016. Musiken kan placeras i indierock-facket med influenser som The Killers, Tom Waits, The Gaslight Anthem och Johnossi.

Mer info om Whaleheart:
Facebook: https://www.facebook.com/whaleheartband/


OBS: Gästlistan i appen gäller till kl 22:30.

?????????????????????????

?GÄSTLISTA?
Du som har Satins App har förmånen att skriva upp dig och dina vänner på gästlistan (ej köföreträde) genom att gå in på Appen, gå till fliken event, gå in på aktuellt event, Klicka på gästlista. Appen synkar ditt namn via din Facebook och listan gäller för dig +1 fram till kl. 22.30.

?????????????????????????
?SATIN DJ´S?

ÖREBRO POPKLUBB

JOCKE & THOM

?????????????????????????
? För bordsbokning eller Vip bord, vänligen kontakta Ibbe på 0730 - 40 51 10.

? För gästlista, födelsedagsfester eller andra frågor - tveka inte att maila oss på info@satin.nu

?????????SAMMANFATTAT????????

Datum: Fredagen den 22:a april.
Plats: Satin
Tid: 22:00 –02.00
Entré: 120 kr (Gästlista finns i appen)
Webb: www.satin.nu, info@satin.nu

Skriv upp dig på gästlistan i Satins app!

VARMT VÄLKOMNA TILL SATIN!

I siffror

145 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

234 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Satins Uteservering & Nattklubb). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rideau + Whaleheart, Satins Uteservering & Nattklubb

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December