• Evenemang idag
Onsdag
30
Mars 2016
East West - Sushi, Grill, Lounge Örebro

Isak Jansson Löser Alla Världens Problem

Världen är full av problem, stora som små. Men i en värld av snabba statusuppdateringar och fiberoptik där det egna välbefinnandet ständigt står i fokus, har vi egentligen tid att lösa världens problem?

”Det är en fantastiskt skön stämning som Isak lyckas skapa hos publiken, skratten haglar och han spinner vidare på våra idéer och tankar på ett sätt som gör att vi känner oss delaktiga i den lilla teatern” -Kultursidan.nu

Dalakomikern Isak Jansson har tagit sig an utmaningen och sätter därför upp soloshowen Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). En delvis improviserad ståuppföreställning där publiken bestämmer vilka problem Isak ska lösa innan tiden har gått ut. Det rör sig alltså om ”nyttobaserad standup” där humorn har ett mål (i detta fall något så anspråkslöst som att lösa alla världens problem). Nu är det slut på soloshower om personliga tillkortakommanden, lättsinta observationer, scenbekännelser och annat trams. Nu tacklas de stora problemen med stora skratt!

Med Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter) tar han steget mot ännu en humorutmaning, en väldigt viktig sådan!

Förkomiker i Örebro är: HENRIK KÄLLMAN, mfl.

BILJETTER: https://billetto.se/sv/events/isak-jansson-lser-alla-vrldens-problem-paa-60-minuter-rebro

#isakloser

Isaks unika gestaltningsförmåga och tänkvärda humor har fört honom runt Sveriges ståuppscener och ut i världen. Med föreställningar i Sydafrika, Frankrike, Belgien, Tyskland, Island, England, Indien och Ryssland är han en av Sveriges mest beresta komiker. Hans tidigare soloshow Allt är Floristernas Fel gjorde succé på Lund Comedy Festival och finns att lyssna på som album på Spotify. Förutom en skicklig scenkomiker har han arbetat bakom kameran på några av Sveriges populäraste tv-program (Robins, Pensionärsjävlar, Inte Ok, mfl). Han har även hörts i P3s Carpe F**king Diem och håller i poddcasten Dumma Idéer. Han är dessutom en av skaparna till SM i Ordvitsar som nyligen gav ut boken Sveriges Bästa Ordvitsar (Kängeru förlag 2015).

mer info: www.isakloserallaproblem.com
www.isakjansson.com

I siffror

276 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(East West - Sushi, Grill, Lounge). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Isak Jansson Löser Alla Världens Problem, East West - Sushi, Grill, Lounge

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December