• Evenemang idag
Fredag
11
Mars 2016
Rock Bar Örebro Örebro

Körsbärsfettera

Körsbärsfettera bildades på västgötaslätten år 2007.
5 självlärda brudar blev tillsammans ett punkband i ordets rätta bemärkelse. DIY och glädjen till musiken blandades snabbt med en övertygelse om att det är viktigt att göra sin röst hörd.


Ett par demos spelades in och 2009 släpptes den första fullängdaren ”Alla ska ha linne”.Tre ackord, texter på svenska och ett jävlar anamma ledde till fina recensioner och gav eko i hela punksverige. Spelningar och festivaler avverkades i ett allt högre tempo och till slut valde bandet att ta en paus på obestämd tid.
Sommaren 2015 släpptes singeln "Fyra Veckor" med bandets nya uppsättning och Körsbärsfettera är nu mer taggade än någonsin!

Singeln följs av albumet ”Inuti finns Utopi” som just nu ligger redo för press på vinyl. 2016 ska bli ett rött år. Ett varmare år. Vi ses därute!
-KF

Nya Singeln!
https://open.spotify.com/album/0hhf2VADv9JNuHN44I4n5KGammal
Video! https://www.youtube.com/watch?v=LIWHW_hiez0

Vi ses på Rock Bar Fredagen 11 Mars, en av 3 gig som Körsbärsfettera gör i trakterna i samband med systerskapsfestivalen!<3

I siffror

22 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

284 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rock Bar Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Körsbärsfettera, Rock Bar Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari