• Evenemang idag
Lördag
16
April 2016
Örebro universitet Örebro

Smask

SMASK - Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest - är en glittrande schlagertävling mellan Sveriges sex musikhögskolor som har hållits sedan tidigt 1990-tal. Tävlingen är anordnad helt ideellt av studenter på Musikhögskolan. Studenter har skrivit och framför alla bidrag, skapat SMASK-baletten (som är SMASKs mellanakt) och står helt enkelt för hela produktionen.
Varje musikhögskola har en lokaltävling där två bidrag utses som får åka och tävla i den stora riksfinalen, vilken i år hålls i Göteborg.
Örebros pampiga lokaltävling kommer att äga rum lördagen den 16 april i den nybyggda Aula Nova på Örebro universitet. Den stora föreställningen äger rum kl.19:00, men redan kl.13:00 hålls ett genrep (inträde 50kr) där tävlingen kommer genomföras fram till röstningsmomentet. Genrepspublikens röster räknas sedan ihop med jurygruppernas och kvällspublikens röster när rösterna sammanställs på kvällen och vinnaren utses.
SMASK är en humorfylld och kärleksfull hyllning till schlagerfestivalen framförd av vår stora orkester! I år kommer vårt tema vara RYMDEN – förbered dig på ett högt flygande äventyr!
Om du skulle vara förhindrad att vara på plats kommer möjligheten finnas att streama hela föreställningen GRATIS på vår youtube-kanal! Länk finns som ett inlägg i evenemanget.
Välkommen till en kväll med svängig orkester, fartfyllda bidrag och sprakande mellanakter!

I siffror

159 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

322 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Örebro universitet natten mellan 15 och 16 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro universitet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Smask, Örebro universitet

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December