• Evenemang idag
Fredag
4
Mars 2016
Rock Bar Örebro Örebro

Browsing Collection

Browsing Collection

En ”fet, tight käftsmäll” är en av de beskrivningar som gjorts om Browsing Collections musik. Tjejerna från Skaraborgstrakten knockar allt i sin väg med sin mix av punkig trallrock med inslag av metal. Det egna soundet har bland annat gett bandet stipendium av STIM och plats på scen hos festivaler som Swedenrock, Getaway Rock, Putte i Parken och Siestafestivalen. Browsing Collection har under 2010-talet lyckats släppa hela tre fullängdare, varav senaste ”Greetings from Wonderland” kom som en briserande bomb tidigare i sommar och sprängde bort allt i sin väg.


Snart är det dags för Browsing Collection att förgylla Rockbar i Örebro med sin närvaro och vi är sjukt peppade och förväntansfulla!

Facebook:
https://www.facebook.com/BrowsingCollection/

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4ryoVY6Gmwve1PXyNtbDSC

Ålder: 18
Pris: Fri entré
Dörrarna öppnas 18.00
Stage time: Ca 21.00

I siffror

280 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rock Bar Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Browsing Collection, Rock Bar Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December