• Evenemang idag
Onsdag
10
Februari 2016
Örebro Beerpongsällskap Örebro

Onsdagspong

ÄNTLIGEN! Årets första onsdagspong!

Onsdagspongen är ett event vi kört sedan hösten 2012 (även om det då var i aningen mindre skala) och den är till för att alla ska kunna pröva på denna fantastiska college-sport, utmana en god vän eller träna inför en stundande turnering. Det kostar ingenting och det enda ni behöver ha med er är er valfria dryck.


Förra året startade Örebro Beerpongsällskap ett nytt projekt där ett utvalt utskott kommer planera olika evenemang tillsammans med oss. Deras första event förra året var Julpongen och Musikhjälpen vilket ju var supernajs!! Nu är det en härlig vår framför oss och det kommer bjudas på superschyssta onsdagspongar av dem framöver!

Vi startar med en SPELKVÄLL! Det kommer inte bara finnas allas vår favoritsport beerpong att spela utan en hel del andra pong-relaterade aktiviteter. Bland annat Gauche Ball, Capps, Flip the Cup med mera utplacerat runtom i lokalen.
Vi håller som vanligt till i Röda Paviljongen, det är öppet och gratis för alla att komma och dela gemenskapen med oss!
När vi känner att vi pongat färdigt för kvällen så beger vi oss traditionsenligt till Villa Strömpis och skakar loss på deras onsdagsklubb HOTEL (halva priset i baren till kl 00 är som skräddarsytt för oss studenter). Glöm inte bort att ett medlemsskap i Beerpongsällskapet ger er gratis inträde på onsdagarna så glöm inte medlemskortet (eller varför inte bli medlem på plats?)

NÄR? 18:00
VAR? Röda paviljongen
PRIS? Självklart gratis!
TA MED? Ert bästa humör och er bästa kastarm (gärna några kompisar att utmana också såklart).

Må 2016 vara året du aldrig träffar kanten!

I siffror

57 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

257 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Örebro Beerpongsällskap natten mellan 12 och 13 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Beerpongsällskap). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Onsdagspong, Örebro Beerpongsällskap

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December