• Evenemang idag
  • Evenemang idag
18-19
Mar 2016
Aula Nova, Novahuset Örebro

Örebrospexet: Häxprocessen

HANDLING:
Örebrospexet lämnar Englands landsbygd för att än en gång besöka Sverige. Vi landar i en lömsk tid där Stockholms befolkning bara fruktar en sak: häxor.


Borgmästare Thegnér har under sin karriär bränt 199 häxor och ser mycket fram emot brännandet av nummer 200. Det ska bli en trevlig tillställning för hela familjen och då kan man inte bränna vilken häxa som helst! Då ska man bränna en överhäxa. Thegnér trappar därför upp jakten ytterligare och hyr in en mystisk konsult från Tyskland. En häxjägare med ett sjätte sinne för att hitta häxor. I en annan del av Stockholm har häxorna Månstråle, Gruntilda och Malin olika uppfattningar om häxbränningen. Det är trots allt inte häxor som bränns, bara helt vanliga kvinnor. Och vad gör väl det?FÖRESTÄLLNINGSDATUM:
Fredag 4 mars kl 19:00 - Premiär
5 mars kl 16:00
11 mars kl 19:00
12 mars kl 16:00
18 mars kl 19:00
19 mars kl 16:00 - sista föreställningen

Föreställningen beräknas vara 3 timmar lång.BILJETTER:
Kårmedlem: 80 kr
Student: 100 kr
Vuxen: 120 kr
Barn (upp till 17 år): 50 kr

Ticnet:
Det går även bra att köpa biljetter via Ticnet. Följ länken här för att hamna rätt: http://www.ticketmaster.se/search/?keyword=H%C3%A4xprocessen

Köp biljetter av en spexare på Campus:
Vi kommer sälja biljetter på Campus varje tisdag och torsdag mellan kl 10-14 från och med v.7 till v.10. Håll ett öga på Örebrospexets sida på Facebook för att få en uppdatering om var på Campus vi befinner oss! Det går även bra att kontakta producent@orebrospexet.com för att boka biljetter. Vi tar emot kontanter och betalning via Swish.

I entrén innan föreställningen:
Slutligen går det självklart bra att köpa biljetter i entrén ca 45 minuter innan föreställningens början. Vi tar då emot kontanter eller betalning via Swish.

I siffror

359 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

328 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December