• Evenemang idag
Fredag
6
November 2015
Hjalmar Bergman Teatern Örebro

Hats off to Led Zeppelin

Europas bästa Led Zeppelin Tribute till Sverige. Ett måste för alla rockfans!

Äntligen kommer Europas största och bästa tribute till Led Zeppelin till Sverige. Led Zeppelin är världens bäst säljande rockgrupp och episka Stairway To Heaven behöver givetvis ingen presentation.

Engelska Hats Off To Led Zeppelin har vunnit utmärkelsen som det band som är mest lika Led Zeppelin och de gör en fantastisk rockkonsert som bara måste upplevas live!

Trots att Led Zeppelin upphörde som band redan 1980 så är deras musik mer aktuella än någonsin idag. De hyllas världen över som föregångare och banbrytande och är den rockgrupp som sålt flest antal skivor i historien.

Under konserten med Hats Off To Led Zeppelin bjuds publiken på alla klassiska hits från Led Zeppelin. Givetvis “Stairway To Heaven”, som i omröstning efter omröstning blivit utsedd till världens bästa låt. “Whole Lotta Love”, “Kashmir”, “Immigrant Song” och “Rock And Roll” är andra tidlösa klassiker från den brittiska supergruppen.

Bandets manager är Warren Grant, son till Led Zeppelins manager Peter. “Hats Off to Led Zeppelin are the closest you are going to get” var Warrens kommentar efter att ha sett bandet första gången.

Showen är så lika Led Zeppelins som det är möjligt, från scenkläder och instrument till sista tonen i sången. Med otrolig energi och känsla fångar de själen i Led Zeppelins musik. De är som enda tributeband officiellt godkända av Marshall Amplifiers och utnämnda till UK Tribute No1.

Hats Off To Led Zeppelin turnerar runt hela Europa med sin show och spelar på de stora arenorna. Nu kommer de alltså äntligen till Sverige och Örebro.

“An Outstanding Concert!” BBC
“The Best Tribute I’ve seen in a very long time” The Stage

“Worth seeing, entertainment with style!” Richard Cole, Led Zeppelin Tour Manager

Länk https://www.youtube.com/watch?v=urpugBIiv68

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

292 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergman Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hats off to Led Zeppelin, Hjalmar Bergman Teatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December