• Evenemang idag
Lördag
19
December 2015
Stortorget Örebro

Musikhjälpen

Lördagen den 19e december kommer Radio Campus från Örebro universitet att sända en mindre version av musikhjälpen på Stortorget.

Vi kommer att ställa upp en glasbur strax nedanför kyrkan där vi kommer att sända liveradio och musik under hela dagen. Det kommer vara olika personer som sänder med diverse gäster och liveband där vi hoppas att alla vill vara med att bidra till pengainsamlingen genom att önska låtar.

Det kommer grillas korv och hållas aktiviteter kring glasburen och vi hoppas att det blir en stor fest där målet är att samla in så mycket pengar som möjligt. Vi kommer samla in pengar genom en digital bössa som vi registrerat hos musikhjälpen där allt kommer skickas vidare till den ordinarie musikhjälpen. Temat i år är klimatrelaterade katastrofer.Varmt välkomna att titta förbi

Lyssnar gör du via www.radiocampus.se eller med appen TuneIn - sök på Radio Campus Örebro!

Finns funderingar/frågor hör av er!
management@radiocampus.se

I siffror

104 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

227 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stortorget). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikhjälpen, Stortorget

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December