• Evenemang idag
Tisdag
1
December 2015
Immanuelskyrkan Örebro Örebro

Doug Seegers

Välkommen till julkonsert med Doug Seegers i anrika Immanuelskyrkan, Örebro!
Tisdag 1 december, 19.00

Förköp rekommenderas, 365:- Tickster eller Direkten Nöje, Drottninggatan 40 (Mitt emot Krämaren). 375 kr i dörren. Endast kontant betalning.

I det allra första kapitlet av den fantastiska Askunge-sagan om Doug Seegers gömmer sig en ödmjuk och minst sagt älskvärd vardagshjälte. Hon heter Stacy och är eldsjälen och klippan bakom ”The Little Pantry That Could” i det lite slitna området runt Charlotte Avenue i West Nashville. Det var Stacy som berättade för Doug att ett svenskt TV team skulle komma på besök och föreslog att Doug skulle vara där då och ha med sig sin gitarr. Det var sedan med Stacys stöd och hjälp Doug sattes i kontakt med oss nordbor för skiva och turné när låten ”Going Down To The River” slog ner som en bomb i Sverige i och med TV-programmet Jills Veranda.
Doug Seegers har nu varit i studion och spelat in ett album med kända julsånger, blandade med några egenkomponerade låtar. I ”Let Me Ride With You Stacy” gör Doug en mycket varm och personlig vinkning till sin nära vän Stacy. Sången handlar om att Doug vill följa med Stacy på hennes ”Karl-Bertil Jonsson”-liknande uppdrag att åka runt och ge julklappar till Nashvilles utsatta och hemlösa. Doug vill vara med och dela lyckan av att ge och sprida glädje till människor med annars ganska lite att glädja sig åt.

Doug tänker nog inte på att med albumet ”Let´s All Go Christmas Caroling Tonight” gör han samma sak, fast på ett annat sätt.

Han förmedlar ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar. Doug sjunger klassikerna ”Silent Night”, “Rudolph the Red Nosed Reindeer” och vackra julballaden “I´ll Be Home For Christmas” med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller “Let Me Ride With You Stacy” och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i ”Daddy´s Still Around”.

Doug Seegers sätter sig i flygstolen och kommer tillbaka oss för en nästan månadslång turné från den 17 november och framåt. Julkonserterna kommer vara i kyrkor och konserthus. Doug spelar musik från sin nya julskiva blandat med några av hitsen. Med på de flesta konserterna kommer det att finnas en lokal barnkör, som efter Dougs önskemål sjunger ett par låtar med honom och bandet.

I siffror

38 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

352 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Immanuelskyrkan Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doug Seegers, Immanuelskyrkan Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December