• Evenemang idag
Fredag
4
Mars 2016
Hjalmar Bergman Teatern Örebro

Mårten Andersson: Hybris

"Vad har Zlatan, Kim Jong Un, Dr Alban, Mårten Andersson och resten av världen gemensamt?
Alla har fått HYBRIS och samtliga ingår i Mårtens nyskrivna standup-show som har premiär 20 februari i Stockholm.
Om Mårten Anderssons förra humorföreställning - kritikerrosade succén Under ytan - var mer en privat uppgörelse med personliga demoner och livsval så är HYBRIS en mer generell och lättsammare betraktelse av fenomenet HYBRIS - det som Mårten kallar vår tids nya folksjukdom.

"Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden”
- Mårten Andersson

Arrangör och Producent: Stella Event (www.stellaevent.se) Mer info: www.allaharhybris.se

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

427 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergman Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mårten Andersson: Hybris, Hjalmar Bergman Teatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December